Wix of Strato of beter van niet

Websites maken bij Strato, Wix of toch beter van niet?

En waarom wel bij Mbits-web-content?


Maar waarom zou jij een Website laten maken bij Mbits-web-content?

Want je kan toch gewoon bij Wix of bij Strato dat is veel goedkoper zeggen velen.

Dat klopt! Het is inderdaad veel goedkoper! Maar wie maakt dan jouw Website? Want de aanbieders zoals Wix en Strato zijn geen webdesigners of Website makers, maar meer een hosting aanbieder die een service erbij heeft gemaakt zodat klanten zelf een Website met een sitebuilder kunnen maken.

Nadelen van Sitebuilder services van hosting aanbieders:Een sitebuilder Website is niet zomaar te verhuizen!

Stel je eens voor dat deze aanbieder zoals Wix of Strato de stekker eruit trekt van zijn service, dan zal je de Website moeten verhuizen naar een andere aanbieder. De kans is groot dat die andere aanbieder de sitebuilder niet ondersteund!
Dan blijf je dus zitten met een Website die niet meer te verhuizen is. Of je moet blijven zoeken tot je een aanbieder vindt die hem wel ondersteund.
Zo niet dan moet jij weer een nieuwe Website gaan maken.

Dit probleem heb je niet met een puur HTML geschreven Website of een Website gemaakt met WordPress. Want HTML en WordPress wordt overal ondersteund.

Zeer beperkt in design!

Met een sitebuilder van bijvoorbeeld Wix of Strato, heb je niet veel keuze in het design voor jouw Website. Tijdens het bouwen van de Website kom je vaak beperkingen tegen, waardoor de Website niet wordt wat je eigenlijk had gewild.
Deze beperkingen zijn vaak niet op te heffen! Zijn ze wel op te heffen, dan kost het je vaak maandelijks meer kosten. En dit kan jaarlijks behoorlijk oplopen!

Bij WordPress zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos en meestal gratis! Een WordPress Website laten bouwen, omdat jij het zelf niet kan, is eenmalig misschien wel een grote uitgave.
Maar dit verdien je uiteindelijk weer terug!
– Want daarna blijven alleen nog de jaarlijkse kosten over van de hosting, domeinnaam en eventueel een onderhoudscontract.
– Je hebt veel meer tijd over voor de onderneming! Want je laat het Website maken aan een ander over.
– De Website heeft minder problemen omdat een webdesigner meer ervaring heeft met Websites maken.

– Minder stress! Want als er wat met de Website is kan je Mbits-web-content gewoon bellen, mailen, appen en je probleem wordt opgelost.

Weinig tot geen ondersteuning!

Mocht er een probleem ontstaan met een sitebuilder Website bij Wix of Strato? Dan is er van de hosting aanbieders weinig tot geen ondersteuning te verwachten!
Je hebt er immers voor gekozen om een Website zelf te maken met lage kosten, dus op dat moment zal je de problemen zelf op moeten lossen.

Bij Mbits-web-content geef ik je wel ondersteuning: vanaf het eerste contact, tijdens het bouwen van jouw Website en na de oplevering!

Help!!! de Sitebuilder van Wix en Strato denken niet met mij mee!

Sitebuilders van Strato of Wix denken ook niet met klanten mee. Mocht je ergens op vastlopen of heb je creatieve inspiratie nodig, dan kan je niemand bellen voor hulp!

Mbits-web-content kun jij altijd bellen, mailen of appen met welke vraag dan ook. Of kijk even rond op mijn Website, waar je ook mijn portfolio en tarieven kan vinden.


Marcel
Mbits-web-content
Logo Mbits-web-content in Maarssen

Scroll naar boven