WordPress Website problemen oplossen in de regio Utrecht

Oplossen van Website problemen


Mbits-web-content heeft sinds 16-03-2022 een nieuwe service toegevoegd, het oplossen van Website problemen!
Website problemen kunnen ontstaan door verschillende mogelijke oorzaken. Ik zal er een paar benoemen:

Je internet verbinding ligt eruit

Het klinkt een beetje flauw maar het kan zeker gebeuren dat je internet verbinding eruit ligt! En dan lijkt het dat jouw Website offline is maar dat is dan niet het geval. Altijd goed om dit eerst te checken.

Plugins van WordPress zijn sterk verouderd

Als jouw Website is gemaakt met WordPress dan kan het zijn dat er een plugin sterk verouderd raakt! En als er dan ook geen updates meer uitgebracht worden voor deze plugin dan loop je de kans dat op 1 of andere dag deze plugin niet meer ondersteund wordt door WordPress, PHP, of dat er een conflict met een ander plugin ontstaat. Als dat gebeurt dan kan alléén die ene plugin een crash veroorzaken op de Website en soms kan die crash zo erg zijn dat je niet meer kan inloggen op de Website!
Tip van mij, zorg dat de WordPress plugins altijd up-to-date zijn. En als de plugins niet meer geüpdate kunnen worden is het verstandig om deze plugins te verwijderen en een andere oplossing te gaan zoeken voor deze functie die dan komt te vervallen.

Je Website is geïnfecteerd met Malware

Wat tegenwoordig ook vaak voorkomt is dat Websites geïnfecteerd raken met Malware. Als dit het geval is komt dat waarschijnlijk door dat de beveiliging op de Website niet op orde is geweest! Een Malware infectie kan uiteenlopende problemen veroorzaken:

Gehackte Website

Een totale Website crash
– Je kan niet meer inloggen op de Website

– Een trage Website
– Er komen rare emails binnen of worden verzonden
– En nog veel meer!

Binnenkort schrijf ik er een nieuwe blog over en dan ga ik daar wat dieper op in.
In deze situatie is het belangrijk dat de Website zo snel mogelijk offline wordt gehaald voordat er nog meer schade aan de Website wordt toegebracht. Daarnaast is het verstandig dat er iemand ingeschakeld wordt die ervaring heeft met het opschonen van Malware en die je Website beter beveiligd tegen Hackers en Malware.

De Hosting van jouw Website heeft storing of pleegt gepland onderhoud

Een Website probleem wordt soms ook veroorzaakt door een storing of gepland onderhoud bij de Hosting.
Gelukkig is dit makkelijk te checken door in te loggen bij de Hosting of er storing is en of er onderhoud wordt gepleegd bij 1 of meerdere servers.
Kan je niet inloggen, of de Website bereiken van je Hosting. Dan weet je dat dit niet een kleine storing of gepland onderhoud is, maar een veel groter probleem bij de Hosting! Gelukkig ligt het dan niet aan jouw Website.

Inlog gegevens kwijt van een WordPress Website?

Mocht je de inlog gegevens van je WordPress Website vergeten zijn en deze zijn niet meer te achterhalen?
Of je hebt een Website bouwer die niet meer te bereiken is?
In deze situatie kan Mbits-web-content je helpen de inlog gegevens te resetten, waardoor je zo snel mogelijk weer kan inloggen op de Website.

Mocht je een Website probleem hebben die hier niet staat beschreven! Mbits-web-content gaat graag de uitdaging aan om dit probleem te onderzoeken en zo snel mogelijk te verhelpen.

Je kan altijd bellen, mailen of appen met welke vraag dan ook. Of kijk even rond op mijn Website, waar je ook mijn portfolio en tarieven kan vinden.

Marcel
Mbits-web-content
Logo Mbits-web-content in Maarssen

Scroll naar boven